Çetin: "Çukurova’yı kültür sanat kenti yapma yolunda adımlar attık"

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Çukurova'da yaşayanları olağan belediyecilik hizmetleri ile mutlu edemezsiniz. Kültür sanat anlamında yüksek beklenti var" dedi.

Adana Korolar Federasyonu Başkanlığına seçilen Zafer Halaçoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'e teşekkür ziyaretinde bulundu. Halaçoğlu, "Sizin kadar sanata ve sanatçıya yakın bir belediye başkanı olmadı. Bize her türlü desteği sağladığınız, yer verdiniz hep yanımızda oldunuz. Genel Kurulumuzda da bizi yalnız bırakmadınız. Size teşekkür ediyoruz" dedi.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin de "Çukurova'da yaşayanları olağan belediyecilik hizmetleriyle mutlu edemezsiniz. Kültür sanat alanında da bizden beklenti yüksek. Biz Çukurova'yı kültür sanat kenti yapma yolunda önemli adımlar attık. Bu anlamda görevimizi yapıyoruz. Her zaman aranızda olmaktan büyük mutluluk duydum" şeklinde konuştu.

KÜLTÜR SANAT Haberleri

Mahsun Karaca’nın yeni filmi “Ben Sana İnanıyorum” 13 Kasım’da vizyonda
Adana Altın Koza’nın Edebiyat Uyarlaması Senaryo Yarışması jürisi belli oldu
Adana’da özel bir sergi: “Damla’nın Fırçası” sanatseverlerle buluştu
Adanalı sanatçıdan üzücü haber: Konserlerine ara verdi
Artika Kitap Kulübü'nde "Puslu Kıtalar Atlası" üzerine edebi beyin fırtınası