Ceyhan Belediyesi Başkan Vekili Av. Sevil Aydar Yıldız, Sanayi esnafı ile kahvaltıda buluştu

Ceyhan Belediye Başkan Vekili Av. Sevil Aydar Yıldız, Sanayi Sitesi'nde düzenlenen kahvaltı programında sanayi esnafıyla bir araya geldi.

Sanayinin Ceyhan ekonomisi için en önemli alanlarından biri olduğunu vurgulayan Başkan Vekili Yıldız, sanayi esnafının beklentilerini hızlıca yerine getireceklerini belirtti.

Yıldız konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

"Sanayi esnafımız Ceyhan'da, emeğin ve ekonominin bel kemiğidir. Esnafımızın taleplerini hızlı ve etkili bir şekilde yerine getirmek için tüm birimlerimizle koordineli şekilde çalışıyoruz. Ceyhan'ın gelişimi için işçilerimizle, ustalarımızla ve tüm emekçilerimizle birlikte hareket etmeye devam edeceğiz. Sorunları birlikte tespit ediyor, çözümleri yerinde üretiyoruz."

ESNAFTAN TEŞEKKÜR

Programa katılan sanayi esnafı, belediyenin bölgede gerçekleştirdiği yol yapımı, bakım-onarım ve düzenleme çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirdi. Esnaflar, sorunların dinlenmesinden ve çözüm odaklı yaklaşımdan dolayı Başkan Yıldız'a teşekkür etti.

ESNAF ZİYARETLERİ VE TALEPLERİN TAKİBİ

Kahvaltı buluşmasının ardından Sanayi Sitesi'nde iş yerlerini tek tek ziyaret eden Başkan Vekili Yıldız, esnafların ilettiği talepleri yerinde inceleyerek not aldı.
İlgili birimlerin en kısa sürede çalışma başlatacağını belirten Yıldız, esnafla iletişimin kesintisiz sürdürüleceğini vurguladı.

GÜNDEM Haberleri

Fatma Sütcü Kardiyoloji Merkezi’nin temeli atıldı
OTB’de yıl sonuna kadar arsa metrekaresi 200 TL: Vali Köşger’den yatırımcılara çağrı
TTI İzmir Fuarı’nda Adana standına yoğun ilgi
CHP Adana İl Başkanlığı'ndan ‘Adalet Buluşması’ çağrısı
Adana'da park yeri tartışması aileleri karşı karşıya getirdi