Ceyhan Belediyesi’nden Ramazan Öncesi İbadethanelerde Temizlik Seferberliği

Ceyhan'da Camileri Ramazan İçin Pırıl Pırıl Hale Getiriliyor

Ceyhan Belediyesi, yaklaşan Ramazan ayı öncesinde ilçe genelindeki ibadethanelerde kapsamlı temizlik çalışmalarına başladı. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında merkez ve kırsal mahallelerde bulunan tüm ibadethaneler titizlikle temizlenerek vatandaşların ibadetlerini daha sağlıklı ve huzurlu bir ortamda gerçekleştirmesi hedefleniyor.

Halılardan avlulara, şadırvanlardan ortak kullanım alanlarına kadar her noktada detaylı temizlik yapılırken, ekipler belirlenen program doğrultusunda çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.



Konuya ilişkin açıklamada bulunan Ceyhan Belediye Başkan Vekili Av. Sevil Aydar Yıldız, Ramazan ayının manevi atmosferine yakışır bir hazırlık gerçekleştirdiklerini belirterek,
"Vatandaşlarımızın ibadetlerini temiz ve güvenli ortamlarda yapabilmesi için merkez ve kırsal mahalle ayrımı yapmadan tüm ibadethanelerimizde temizlik çalışmalarını başlattık. Ramazan ayını Ceyhan'da en güzel şekilde karşılamak için ekiplerimiz sahada görevine devam ediyor" dedi.

YAŞAM Haberleri

Adana'nın sıra dışı yöresel lezzetlerinin gastronomi turizmini canlandırılması bekleniyor
Ceyhan, Kadir Aydar’ı Bekliyor
Adana’da özel ihtiyaçlı çocuklar sanatçı Uğur Aslan ile buluştu
17 aylık bebeğe trafik canavarı böyle çarpmış
Selin ardından oluşan plastik atıklar dikkat çekti