Ceyhan Belediyesi'ne haciz gönderen müteahhit firmada yeni detaylar

Kadir Aydar'ın makam odasında üst perdeden konuştuğu haciz işlemi başlatan firma ile ilgili gelişmeler sürüyor

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, önceki dönemde Ceyhan Belediyesi'ne iş yapan müteahhit firma sahiplerinin haciz işlemi başlatıp belediyeye basın mensuplarıyla gelmesi karşısında bürokratlarının cep telefonundan video kaydı başlatmış, müteahhitlere çok sert konuşmuştu. (Haberi okumak için tıklayınız)

Kucuksaat.com'un durumu haberleştirmesi üzerine Adana kamuoyunda son günlerin en çok konuşulan olayları arasına giren haberle ilgili gelişmeler devam ediyor.

Başkan Aydar'ın tepki gösterdiği müteahhit firmanın Zeynel Abidin Büyükaslan' ait olduğu öğrenildi. MHP’li belediyelere yakın olduğu konuşulan Büyükaslan'ın, sosyal medya hesaplarında Adana Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Hüseyin Sözlü ile fotoğraflarını paylaştığı görüldü. 

Öte yandan daha önce Türk Yerel Hizmet-Sen Adana Bölge Başkanlığı yapan Büyükaslan’ın, haciz işlemleri başlatma sebebinin Ceyhan Belediyesi'ne verilen 600 bin TL'lik yazılım hizmet bedeli olduğu da iddia edildi.

GÜNDEM Haberleri

Haluk Taş’ın ailesinden cinayetin aydınlatılması çağrısı: “Olayda başka şüpheliler de var”
Kozan’da anız yangınları mahalleyi dumana boğdu: Tarım alanları zarar gördü
Seyhan Belediye Başkan Vekili Hasibe Akkan: “30 Ağustos, bağımsızlığımızın ve milli irademizin en güçlü mühürlerinden biridir”
Kozan’da yaz kurslarına yoğun ilgi: Yaklaşık 2 bin öğrenci spor ve sanatla buluştu
Adana’da yaşlı kadının emekli maaşı iddiası: “Oğlumu evlatlıktan reddettim”