Ceyhan Belediyesi'nin Saadet Partili personeli gözaltına alındı

Ceyhan'da sokağa çıkma yasağı kararının ilan edilmesi sonrasında belediyede çalışan bir personel, sosyal medya paylaşımları sonrasında gözaltına alındı

Sezai Şimşek isimli Ceyhan Belediyesi personeli, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun hafta sonu için geçerli olan sokağa çıkma yasağınını ilan etmesi sonrasında sosyal medyadan konuyla ilgili paylaşımlarda bulundu.

Saadet Partili olduğu öğrenilen Sezai Şimşek'in Ceyhan Terörle Mücadele ekiplerince gözaltına alındığı, gözaltı nedeninin İçişleri Bakanı Soylu'ya hakaret suçlaması olduğu öğrenildi. 

Sezai Şimşek'in daha önceleri AK Parti İlçe Teşkilatı'nda görev yaptığı, 31 Mart 2019 seçimleri öncesi AK Partili Ceyhan Belediye başkanları döneminde güvenlik müdürü olarak çalıştığı, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Saadet Partisi Ceyhan Belediye Başkan Adayı olduğu öğrenildi.

GÜNDEM Haberleri

Büyükşehir'den ''Boş kart'' iddiaları hakkında açıklama geldi! Marketin yetkisi iptal edildi
Adana’da işgale karşı mücadele başladı: Çatalan Barajı çevresindeki işgal ve kaçak yapılar için de mücadele başlayacak mı?
Seyhan Belediyesi'nde uzlaşı sağlandı: Ödemeler başladı
Sevil Aydar ''Aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz.''
Kozan’da arıların korunmasına yönelik çalışma başlatıldı