Ceyhan'a duble yol çalışması devam ediyor

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar: "Ceyhan'a modern ve güvenli bir giriş sağlayacağız" dedi.

Ceyhan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yumurtalık istikametinden otoyol bağlantı yolu ile Uğur Mumcu Bulvarı'nın başlangıcı arasında tek şeride düşen şehir girişindeki, yolu genişletme çalışmaları aralıksız sürüyor.
Trafiğin akışını olumsuz etkileyen yol kenarındaki ağaçlar da kaldırıldı. Orta refüj düzenlemeleri devam ederken, ekipler, yolun çift şeritli duble yol olarak hizmete açılabilmesi için yoğun mesai harcıyor.


Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, bu çalışmanın ilçenin ulaşım ağını rahatlatacağını ve trafiğin daha akıcı hale geleceğini belirtti. Başkan Aydar, "Ceyhan'ın girişini modernize ederek hemşehrilerimize daha güvenli ve konforlu bir ulaşım imkanı sunmayı hedefliyoruz. Ekiplerimiz, çalışmaları en kısa sürede tamamlamak için özveriyle çalışıyor" dedi.
Ceyhan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmaların tamamlanmasının ardından, Ceyhan'ın şehir girişinin daha geniş ve güvenli bir yapıya kavuşacağı, bu sayede trafik akışının daha düzenli hale geleceği belirtildi.

YAŞAM Haberleri

Mustafa Boran: "Ligde kalmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız"
Adana'da 21 adrese uyuşturucu operasyonu: 14 kişi gözaltına alındı
Halil Nacar: Tıp Bayramı kutlu olsun
Büyükşehir’den Kozan’da iftar buluşması
Adana'da bayram sofralarının vazgeçilmezi içli köfte mesaisi başladı