Ceyhan’da kaçakçılık operasyonu: Milyonlarca makaron ele geçirildi

Adana’nın Ceyhan ilçesinde düzenlenen operasyonda milyonlarca makaron ile çok sayıda kaçak ürün ele geçirildi. Gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı.

Adana’nın Ceyhan ilçesinde düzenlenen kaçakçılık operasyonunda çok sayıda kaçak ürün ele geçirildi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı.

Osmaniye İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kaçak ürün bulunduğu belirlenen Mustafabeyli Mahallesi’ndeki bir iş yerine operasyon düzenledi.

İş yerinde yapılan aramalarda, gümrük kaçağı olduğu değerlendirilen 4 milyon 240 bin makaron, 30 bin 796 paket sigara, 12 bin 800 puro, 85 elektronik sigara, 1819 kilogram tütün, 41 kilogram nargile tütünü, 636 kilo 900 gram çay ile 15 bin 267 şişe içki ele geçirildi. Operasyonda ayrıca çok sayıda cinsel içerikli ürün bulunduğu da öğrenildi.

Operasyon kapsamında gözaltına alınan A.A.Ö., E.M. ve A.M., jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

GÜNDEM Haberleri

Zeki Kıvanç, Güney Eğitim Vakfı heyetini ağırladı
Kozan’da iki otomobil çarpıştı: 3’ü çocuk 5 kişi yaralandı
Adana Sebze Hali’nde yangının bilançosu gün ağarınca ortaya çıktı
Zeydan Karalar’dan yangın sonrası hal esnafına ziyaret
50 polisin hayatını kurtaran şehit polisin adı Kozan'da yaşatılacak