Ceyhan’da kaçakçılık operasyonu: Milyonlarca makaron ele geçirildi

Adana’nın Ceyhan ilçesinde düzenlenen operasyonda milyonlarca makaron ile çok sayıda kaçak ürün ele geçirildi. Gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı.

Adana’nın Ceyhan ilçesinde düzenlenen kaçakçılık operasyonunda çok sayıda kaçak ürün ele geçirildi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı.

Osmaniye İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kaçak ürün bulunduğu belirlenen Mustafabeyli Mahallesi’ndeki bir iş yerine operasyon düzenledi.

İş yerinde yapılan aramalarda, gümrük kaçağı olduğu değerlendirilen 4 milyon 240 bin makaron, 30 bin 796 paket sigara, 12 bin 800 puro, 85 elektronik sigara, 1819 kilogram tütün, 41 kilogram nargile tütünü, 636 kilo 900 gram çay ile 15 bin 267 şişe içki ele geçirildi. Operasyonda ayrıca çok sayıda cinsel içerikli ürün bulunduğu da öğrenildi.

Operasyon kapsamında gözaltına alınan A.A.Ö., E.M. ve A.M., jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

GÜNDEM Haberleri

Adana’da arıcılığın geleceği Valilikte ele alındı
Sarıçam’da gıda işletmelerine sıkı denetim
Kızıldağ Karakucak Güreşleri için ihale süreci başladı
Emniyet Müdürü Arıkan polis adaylarıyla buluştu
Adana’nın kuzeyinde kuvvetli rüzgar hasara yol açtı