Ceyhan’da yüreklere dokunan görüntü: Şemsiyeli Atatürk nöbeti

Ceyhan’da ilkokul öğrencileri, yağmur altında Atatürk büstünü şemsiyeyle korurken güvenlik kamerasına yansıdı.

Adana’nın Ceyhan ilçesinde, Zahit Çetin İlkokulu’nda eğitim gören öğrencilerin yağmur sırasında sergilediği davranış takdir topladı. Teneffüste bahçeye çıkan iki öğrenci, Atatürk büstünün ıslanmaması için yanlarında getirdikleri şemsiyeyi büstün üzerine tutarak korumaya çalıştı.

Bu duyarlı harekete kısa sürede diğer öğrenciler de katıldı. Çeşitli noktalardan şemsiyelerini açan çocuklar, büstün etrafında toplanarak yağışın etkisini azaltmaya çalıştı.

Ders ziliyle sınıflarına dönen öğrencilerin görüntüleri, okulun güvenlik kamerasınca kaydedildi. O anlar, izleyenlerin beğenisini kazandı.

GÜNDEM Haberleri

Adana Demirsporlu taraftarlar küçük çocuğa alkol şişesi fırlattı
Avukat Mehmet Rıdvan Tanrıöver: “Hiçbir basın kuruluşuna demeç vermedim”
Adana’da atlara şiddet uygulayan 3 çocuk hakkında Adana Valiliği'nden açıklama
Yumurtalık’ta Öğretmenevi projesi için ilk adım atıldı
İnternetten otomobil dolandırıcılığına 5 yıl hapis cezası