CHP Adana İl Başkanı Anıl Tanburoğlu ''Mustafa Kemal Atatürk'ün Yaktığı Bağımsızlık Meşalesi Sonsuza Dek Yanacak''

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Anıl Tanburoğlu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Adanalıların ve tüm Türkiye'nin bayramını kutladı.

Başkan Tanburoğlu mesajında, 19 Mayıs 1919'un yalnızca bir kurtuluş mücadelesinin başlangıcı değil, aynı zamanda bağımsızlık, özgürlük ve Cumhuriyet iradesinin milletin vicdanında yeniden doğduğu tarih olduğunu ifade etti.

"SORUMLULUĞUMUZUN BİLİNCİNDEYİZ"

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkarak yaktığı bağımsızlık meşalesinin bugün de gençlerin ellerinde aynı kararlılıkla taşındığını belirten Tanburoğlu, şu ifadelere yer verdi: "19 Mayıs, milletimizin esareti kabul etmeyeceğini tüm dünyaya ilan ettiği gündür. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün gençliğe emanet ettiği Cumhuriyetimizi korumak ve daha ileri taşımak hepimizin ortak sorumluluğudur. Gençlerimizin özgürce düşünebildiği, umutla geleceğe bakabildiği, liyakatin ve adaletin hâkim olduğu bir Türkiye için mücadelemizi kararlılıkla sürdürüyoruz."

"BÜYÜK ATATÜRK VE KURTULUŞ KAHRAMANLARIMIZI RAHMET, MİNNET VE SAYGIYLA ANIYORUZ"

Tanburoğlu mesajını şu sözlerle tamamladı: "Bütün ümidim gençliktir diyen Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm kurtuluş kahramanlarımızı rahmet, minnet ve saygıyla anıyor; milletimizin ve özellikle gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyorum."

GÜNDEM Haberleri

Sadullah Kısacık’tan fon mağdurları için iktidara çağrı
Taner Talaş yazdı: Azerbaycan doğru söylüyor, kızmayın
Kadir İnanır’ın vasiyet tartışmalarında Jülide Kural sessizliğini bozdu
Adanalıların uzun yıllardır beklediği projede kazma vuruldu: Akçatekir’de çalışmalar hız kazandı
Çukurova Belediyesi soruşturmasında tutuklanan 34 kişinin isimleri belli oldu