CHP Ceyhan İlçe Yönetimi ve Kadın Kolları üyeleri, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında Ceyhan Belediyesi Başkan Vekili Sevil Aydar Yıldız’ı ziyaret etti. Gerçekleşen buluşmada kadınların toplumdaki yeri, emeği ve hak mücadelesine ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.
Ziyarette konuşan Sevil Aydar Yıldız, kadınların toplumsal hayatın her alanında önemli roller üstlendiğini belirterek, kadın emeğinin ve mücadelesinin toplumun geleceğinin şekillenmesinde büyük bir paya sahip olduğunu ifade etti.
Kadınların yalnızca aile içinde değil, sosyal, ekonomik ve siyasal yaşamda da güçlü bir şekilde yer aldığını vurgulayan Yıldız, daha eşit ve adil bir toplum için kadınların mücadelesinin büyük önem taşıdığını dile getirdi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Ceyhan Belediyesi Başkan Vekili Sevil Aydar Yıldız, “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla CHP Ceyhan İlçe Yönetimimiz ve Kadın Kollarımız bizleri ziyaret etti. Kadın; emek, umut ve gelecektir. Daha eşit ve aydınlık yarınlar, kadınların mücadelesiyle büyüyecektir. Tüm emekçi kadınların 8 Mart’ı kutlu olsun” dedi.
Programın sonunda Sevil Aydar Yıldız, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nün kadınların hak mücadelesinin önemli bir sembolü olduğunu belirterek tüm emekçi kadınların gününü kutladı.