CHP Gençlik Kolları’ndan MESEM tepkisi: “Çocuklar ölürken susulmaz!”

CHP Adana İl Gençlik Kolları, MESEM’de yaşanan sömürü, ihmaller ve hak ihlallerine dikkat çekmek için 7 Aralık’ta basın açıklaması yapacak. Gençlik örgütü, “Sessiz kalmayacağız” mesajı verdi.

CHP Adana İl Gençlik Kolları, MESEM’de (Mesleki Eğitim Merkezleri) yaşanan sömürü, ihmal ve haksızlıklara dikkat çekmek amacıyla basın açıklaması düzenleyecek. Gençlik örgütü, hazırladığı duyuruda “Çocuklar uyurken susulur, ölürken değil!” ifadeleriyle kamuoyuna çağrıda bulundu.

CHP Adana İl Başkanlığı Basın Bürosu tarafından yapılan açıklamada, gençlik örgütünün çocuk işçiliği, çalışma koşulları ve yaşanan ihmaller konusunda sessiz kalmayacağı vurgulandı. Etkinliğin tüm basın mensuplarına açık olduğu belirtilerek katılım çağrısı yapıldı.

Basın açıklamasının ayrıntıları şöyle:
???? 7 Aralık Pazar
???? 14.00
???? CHP Adana İl Başkanlığı

CHP Gençlik Kolları, “Çocukların güvenliği ve geleceği için mücadeleye devam edeceğiz” mesajı ile tüm yurttaşları dayanışmaya davet etti.

GÜNDEM Haberleri

Yüreğir Belediye Başkanı Demirçalı’dan sel mağduru Yüreğirlilere su faturası desteği!
Togg’dan yeni renk hamlesi: Togg Seyhan duyuruldu!
Adana Büyükşehir Belediyesi sporcusu Melis Emekli’den Türkiye derecesi
Adana için yeniden kuvvetli yağış uyarısı: Sel ve su baskını riski
Adana tarımında eğitim–üretim–istihdam entegrasyonu güçleniyor