CHP Karaisalı Gençlik Kolları Başkanı belli oldu

Mert Bahri Kuşçu, CHP Karaisalı Gençlik Kolları Başkanı seçildi

Cumhuriyet Halk Partisi Karaisalı İlçe Örgütü, bugün yapılan kongrede yeni gençlik kolları başkanını belirledi. İlçede gayrimenkul işletmeciliği yapan Mert Bahri Kuşçu, yeni başkan oldu.

CHP, gençlik kolları kongrelerini ilçe bazında sürdürmeye devam ederken, Karaisalı'da 2 adayın yarıştığı seçimde sonuçlar belli oldu. Rakibine 9 oy fark atan Mert Bahri Kuşçu, yeni başkan seçildi.

Daha önce Karaisalı Belediye Başkan A.Adayı olan Kuşçu, bu kez gençlerin adayı olarak sahneye çıktı. Zaman zaman sosyal medya hesaplarından dikkat çeken açıklamalar yapan Mert Bahri Kuşçu, girdiği seçimi kazanarak destek veren herkese teşekkür etti.

Kuşçu, seçimlerin ardından yaptığı açıklamada, "Atatürk'ümüzün partisini Karaisalı'da şahlandıracağız. Hazırız ve heyecanlıyız. Gençler artık daha etkin ve söz sahibi olacak. Rabbim ilçemize hayırlı hizmetler yapmayı bizlere nasip eder inşallah." dedi.

SİYASET Haberleri

Karaisalı Belediye Başkanı Şimşek Ankara’daki iftar programına katıldı
Adana’da MHP heyeti Türkiye Kamu-Sen’in iftar programında buluştu
Müzeyyen Şevkin’den paylı mülkiyet sorunu için Meclis’e araştırma önergesi
Ayhan Barut’tan infaz düzenlemesinde eşitlik ve adalet çağrısı
Orhan Sümer: "KYK yurtlarında öğrenciler mağdur ediliyor"