FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişimi sırasında, Ankara Gölbaşı’ndaki Özel Harekat Daire Başkanlığı’na F-16’larla düzenlenen saldırıda şehit düşen polis memuru ikiz kardeşler Ahmet ve Mehmet Oruç’un annesi Senem Oruç (54), evlatlarının acısını ilk günkü gibi yaşıyor.
Her Anneler Günü’nde oğullarının yokluğunu daha derinden hissettiğini belirten acılı anne, evlatlarının fotoğraflarını öpüp, severek teselli bulmaya çalışıyor.
"Günümüz buruk geçiyor"
Şehit annesi Senem Oruç, "15 Temmuz’da darbe girişimi olmuştu. Ankara’da şehit oldular. Aradan 10 yıl geçti ama acıları halen taze. Bizim için çok büyük bir acı, günümüz buruk geçiyor. İkisi beraber şehit oldular. Anneler Günü geldiğinde hüzünlüyüz. Hayattayken Anneler Günü’nde hediye yollarlardı. Kendileri Anneler Günü'nü kutlamaya yanıma gelirlerdi. Üzülüyoruz, içimiz yanıyor. O acıyı ifade edemem, çok zor" diye konuştu.
GÜNDEM Haberleri
Karaisalı’da fırtına ağacı yola devirdi
Adana yükseköğretim mezunu sayısında Türkiye’de 7’nci sırada
Yumurtalık’ta sahil ve Merkez Park’ta temizlik çalışması
Kozan'da Kuytucak Narı üretim alanlarında saha incelemesi
Tufanbeyli’de Yamanlı Kuru Fasulye Festivali’nin 5’incisi düzenlendi