Çocukların mont ve bot mutluluğu

Adana'da bir hayırsever, yaklaşık bin 500 çocuğa mont ve bot dağıttı. Mont ve bot alan çocukların mutluluğu gözlerinden okundu.

Adana'da bir hayırsever, yaklaşık bin 500 çocuğa mont ve bot dağıttı. Mont ve bot alan çocukların mutluluğu gözlerinden okundu.

Adana'da küçükken 6 yıl çadırda yaşayan Ogün Sever Okur, şimdi kendisini çadırda yaşayan çocuklara ve ihtiyaç sahibi ailelere adadı. Çocukların "Ogün Ağabeyi" olan Okur, kış mevsiminde ihtiyaç sahibi çocuklar üşümesin diye yaklaşık bin 500 mont ve bot dağıttı.

Mont ve bot alan çocukların mutluluğu gözlerinden okundu.

"Çocuklar arabayı görünce çok mutlu oluyor"

İhlas Haber Ajansı'na konuşan Ogün Sever Okur, "Bugün burada bot ve mont dağıtıyoruz. Yaklaşık bin 500 mont ve bot dağıtacağız. Çocukları çok sevdiğim için yapıyorum. Yardımları yurt dışındaki arkadaşlarımızla beraber topluyoruz. Arabaları haftanın her günü doldurup çıkıyorum. Benim de çocukluğum çadırlarda geçtiği için çadır bölgelerine daha çok çaba harcıyorum. Çocuklar arabayı görünce çok mutlu oluyor" dedi.

Mont alan Asmin Yavuz isimli kız çocuğuysa teşekkür etti.

GÜNDEM Haberleri

Pozantı’nın gençleri Başkent’te bilim ve tarihle buluştu
Yağmur sonrası su basan evlerde mahsur kalanlar kurtarıldı
Depremde hasar gören Balcalı Hastanesi daha güçlü ve modern yapısıyla hizmete hazırlanıyor
Sağanak yağmurda kaldırım kayboldu, vatandaş hastane duvarından yürüdü
Sağanak yağmurda servis aracı suya gömüldü, yolcular merdivenle kurtarıldı