Coşkun Göğen üç filmle dönüyor

Coşkun Göğen üç filmle dönüyor

Antalya'da yaşayan usta oyuncu Coşkun Göğen (75), üç film projesi için kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor. Aydemir Akbaş ile bir komedi filminde oynamaya hazırlandığını söyleyen Göğen, iki film için de anlaştığını aktardı.

Antalya’da bir plajda eğlence müdürü olarak görev yapan Coşkun Göğen, 3 film projesi için kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor.

Usta oyuncu, Aydemir Akbaş’ın da rol aldığı komedi filminin hazırlıklarına başladı. Pandemi nedeniyle çekimleri bir süreliğine ertelenen sinema filmi, Antalya ve Alanya’da çekilecek.

Komedi filminin yanı sıra iki film için de görüşme yaptığını söyleyen Coşkun Göğen, “Çalışmayı çok seviyorum. Sinema benim ruhumu yenileyen bir sektör. Ardı ardına gelen projeleri değerlendirmemek olmazdı. Şimdi alt oyuncu kadrolarının toparlanmasını bekliyoruz. Ardından setler kurulacak ve çekimler başlayacak” diye konuştu.

HER GÜN SAÇ SAKAL TIRAŞ OLUYOR

İşi gereği gündelik bakımına da özen gösterdiğini sözlerine ekleyen Göğen, “Hayatımda üç şeyi değiştirmiyorum. Birincisi sinema, ikincisi et aldığım kasabı, üçüncüsü tıraş olduğum berberi. Her daim bakımlı olmam gerekiyor. Devlet memuru gibi evden çıktığımda saçım ve sakalım temiz olmalı. En başta kendime saygı duyuyorum” dedi. 

KÜLTÜR SANAT Haberleri

Mahsun Karaca’nın yeni filmi “Ben Sana İnanıyorum” 13 Kasım’da vizyonda
Adana Altın Koza’nın Edebiyat Uyarlaması Senaryo Yarışması jürisi belli oldu
Adana’da özel bir sergi: “Damla’nın Fırçası” sanatseverlerle buluştu
Adanalı sanatçıdan üzücü haber: Konserlerine ara verdi
Artika Kitap Kulübü'nde "Puslu Kıtalar Atlası" üzerine edebi beyin fırtınası