Çukurova Belediyesi merkezli rüşvet davasında karar cuma gününe kaldı

2019-2024 yılları arasında Soner Çetin’in başkanlığını yaptığı Çukurova Belediyesi dönemine ilişkin, bürokratlar ve müteahhitlerin de aralarında bulunduğu çok sayıda sanığın yargılandığı davada karar cuma günü açıklanacak.

Adana 10. Ağır Ceza Mahkemesi’nde geniş güvenlik önlemleri altında görülen Çukurova Belediyesi rüşvet davasının 12. celsesi sona erdi. Yoğun katılımın olduğu duruşmada, salonda avukat yoğunluğu dikkat çekti.

Yoğun katılım, sınırlı sanık

Duruşmaya yalnızca iki sanık katılırken, Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı’nın avukatları aracılığıyla temsil edildiği öğrenildi. Duruşmayı ayrıca CHP Adana İl Sekreteri Ahmet Orkun Parsak da takip etti.

Savunmalar alındı, eksikler tamamlanacak

20’den fazla avukatın savunma yaptığı celsede, salonun fiziki yetersizliği nedeniyle ek sandalyeler getirildi. Mahkeme heyeti, eksik evrakların tamamlanması ve savunmaların detaylı incelenmesi için duruşmayı erteledi.

Karar cuma günü açıklanacak

Mahkeme heyeti, davaya ilişkin kararın cuma günü verileceğini duyurdu. Öte yandan Ali Demirçalı’nın görevine devam ettiği ve sürecin hukuki çerçevede sürdüğü belirtildi.

GÜNDEM Haberleri

Adana’da sahte polis dolandırıcılığı: 7 şüpheli tutuklandı
Adana Otogarı’nda güvenlik önlemleri artırıldı
Karnavalda gıda denetimi: Ekipler sahada
DABKAF 26 rekor katılımla tamamlandı
Adana’da otizm farkındalığı için şehir turu