Çukurova Belediyesi’nde kariyer günleri yoğun ilgi gördü

Çukurova Belediyesi tarafından düzenlenen Kariyer Günleri, vatandaşların yoğun katılımıyla tamamlandı. İstihdama katkı sunmayı amaçlayan etkinlikte, iş arayanlar ile farklı sektör temsilcileri bir araya geldi.

Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, Kariyer Günleri’ne ilişkin yaptığı açıklamada etkinliğin taşıdığı anlam ve heyecana dikkat çekti. Başvuruda bulunan ve geleceğini umutla planlayan vatandaşlarla bir arada olmaktan mutluluk duyduklarını belirten Kozay, şu ifadeleri kullandı:

“Her fotoğraf bir hikâye anlatıyor. Başvuran, dinleyen, not alan, umut eden hemşehrilerimizle Kariyer Günlerimizi tamamladık. Çukurova’da istihdamı birlikte büyütüyoruz.”

İstihdama Katkı, Geleceğe Umut

Kariyer Günleri kapsamında vatandaşlar; iş başvurusu yapma, firmalarla birebir görüşme ve kariyer planlaması hakkında bilgi alma imkânı buldu. Etkinlik, özellikle gençler ve iş arayanlar için önemli bir buluşma noktası oldu.

İstihdam Odaklı Çalışmalar Sürecek

Çukurova Belediyesi yetkilileri, istihdamı artırmaya yönelik projelerin önümüzdeki süreçte de devam edeceğini belirterek, Kariyer Günleri gibi organizasyonların sürdürüleceğini ifade etti.

GÜNDEM Haberleri

Adana’da hava tersine dönüyor: Yağışlı hava kapıda!
İmamoğlu’nda kaçak makaron operasyonu: 780 bin adet ele geçirildi
Adanalı Sanatçı Levent Özdilek; ''Adana’nın o eski kabadayılarının hepsi babamın arkadaşıydı''
Girne Koleji Adana Kampüsü'nde Çanakkale ruhu yaşatıldı
Müslüm Gürses ölümünün 13. yılında Adana'da çalıştığı kahvehanede anıldı