Çukurova Teksas’a döndü: Muhtarlık binasına silahlı saldırı

Yüzüncüyıl Mahalle Muhtarlığı binasına gece saatlerinde silahlı saldırı düzenlendi.

Adana'nın Çukurova ilçesi Yüzüncüyıl Mahallesi muhtarlık binasına gece geç saatlerde silahlı saldırı düzenlendi. Silahlı saldırıyı gerçekleştiren kişilere bir mahalle sakini müdahale ederken, Muhtar Uzun, şüphelendiği kişilerin isimlerini emniyet güçleri ile paylaştığını açıkladı.

Saylanmedya.com'a açıklamada bulunan Muhtar İbrahim Uzun, "Muhtarlığıma yapılan saldırıyı esefle kınıyorum. Yaklaşan seçim sürecinde bizleri korkutmaya çalışıyorlar. Yaptığım hizmetleri hazmedemeyenler bizi böyle korkutarak muhtarlıktan çekileceğimizi sanıyorlar. Herkes bilsin ki; mahallem için yapamayacağım bir şey yoktur, beni bu gece muhtarlık binama yapılan silahlı saldırı dahil hiç bir şey korkutamaz, yıldıramaz. Ben mahallem için gece gündüz çalışmaya devam ediyorum." ifadelerini kullandı.

Emniyet birimleri konuyla alakalı geniş çaplı araştırma yaparken, Muhtar İbrahim Uzun faillerin kim olduğuyla ilgili bilgiyi emniyete verdiğini açıkladı. Olay anında müdahale eden mahalle sakini Abduselam Boran, muhtar İbrahim Uzun'a geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

GÜNDEM Haberleri

Pozantı’nın gençleri Başkent’te bilim ve tarihle buluştu
Yağmur sonrası su basan evlerde mahsur kalanlar kurtarıldı
Depremde hasar gören Balcalı Hastanesi daha güçlü ve modern yapısıyla hizmete hazırlanıyor
Sağanak yağmurda kaldırım kayboldu, vatandaş hastane duvarından yürüdü
Sağanak yağmurda servis aracı suya gömüldü, yolcular merdivenle kurtarıldı