Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamit Emrah Beriş öğrencilerle bir araya geldi

Çukurova Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Hamit Emrah Beriş, “Rektör – Öğrenci Buluşması” etkinlikleri kapsamında öğrencilerle buluştu. Yeni kütüphane, TÜBİTAK bilim merkezi ve yemekhane yenileme projelerini açıkladı.

Çukurova Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Hamit Emrah Beriş, öğrenci odaklı yönetim anlayışını sürdürerek “Rektör – Öğrenci Buluşması” etkinlikleri kapsamında öğrencilerle bir araya geldi. ÇÜ Mühendislik Fakültesi Erhan Kıral Konferans Salonu’nda gerçekleşen buluşma, geniş katılım ve samimi bir ortamla dikkat çekti.

Rektör Beriş, öğrencilerin görüş ve önerilerini doğrudan dinlemenin üniversite yönetimi açısından büyük önem taşıdığını vurgulayarak, "Üniversitemizin geleceğini öğrencilerimizle birlikte şekillendiriyoruz. Onların düşüncelerini ve beklentilerini duymak, atılan adımların daha doğru ve etkili olmasını sağlıyor" dedi.

Yeni projeler ve müjdeler
Beriş, önümüzdeki yıl açılması planlanan yeni kütüphane binası ve TÜBİTAK bilim merkezi hakkında bilgi verdi. Mevcut kütüphanede sınav dönemlerinde sunulan 24 saat çay ve çorba servisinin devam edeceğini belirtti.

Yemekhane yenileme çalışmalarının sürdüğünü, askıda yemek ve Ramazan ayında ücretsiz yemek uygulamalarının devam edeceğini aktaran Beriş, İŞKUR kanalıyla 3 bin 500 öğrencinin istihdam edildiğini ve TÜBİTAK bursiyerlerine sağlanan desteklerin artırılacağını ifade etti.

Samimi ve yoğun katılım
Mühendislik Fakültesi başta olmak üzere birçok öğrencinin katıldığı buluşmada, katılımcılar eğitim, kampüs olanakları, sosyal aktiviteler ve akademik süreçlerle ilgili sorularını doğrudan rektöre yöneltebildi. Soru-cevap bölümü etkinliğin en dikkat çekici anlarından biri oldu.

ÇÜ Rektör – Öğrenci Buluşmaları farklı fakültelerde de devam edecek ve bu tür etkinliklerin üniversitede daha katılımcı, şeffaf ve kapsayıcı bir yönetim kültürüne katkı sağlayacağı bildirildi.

GÜNDEM Haberleri

Kozan'da araçların motoruna giren kedi, itfaiyeyi seferber etti
Adana’da anız yakanlara dekar başına 698 lira ceza
Mustafa Nuri Çomu üst üste ikinci kez Türkiye’nin en güçlü 4’üncü genç CEO’su oldu
İSO 500 listesinde Adana’dan 16 sanayi kuruluşu yer aldı
Cumhurbaşkanlığı Mülki İdare Kararnamesi yayınlandı; Adana’dan kimler gitti, Adana’ya kimler geldi? İşte tüm detaylar!