Çukurova Üniversitesi, bilimsel araştırmalar ve sanayi entegrasyonunu güçlendirmeye yönelik önemli bir görüşmeye ev sahipliği yaptı. TÜBİTAK Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkan Yardımcısı Dr. Hasan Selçuk Selek, Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamit Emrah Beriş’i makamında ziyaret etti.
Rektörlük makamında gerçekleştirilen görüşmede, üniversite-sanayi iş birlikleri, Ar-Ge ve yenilikçilik çalışmaları ile bilimsel projelere yönelik destek mekanizmaları ele alındı.
Çukurova Üniversitesi’nin resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, “TÜBİTAK Teknoloji ve Yenilik Destek Programları (TEYDEB) Başkan Yardımcısı Sayın Dr. Hasan Selçuk Selek, Rektörümüz Prof. Dr. Hamit Emrah Beriş’i makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen görüşmede; üniversite-sanayi iş birlikleri, Ar-Ge ve yenilikçilik çalışmaları ile bilimsel projelere yönelik destek mekanizmaları hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. Nazik ziyaretleri ve değerli katkıları için Dr. Hasan Selçuk Selek’e teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılarının devamını diliyoruz” ifadelerine yer verildi.