Çukurova’da 19 Mayıs coşkusu oryantiring yarışmasıyla yaşandı

Çukurova Belediyesi’nin düzenlediği 19 Mayıs Oryantiring Yarışması, 65 sporcunun katılımıyla tamamlandı. Başkan Emrah Kozay, gençlerin sporla buluşmasının önemine dikkat çekti.

Çukurova Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında oryantiring yarışması düzenledi. Belediye Başkanı Emrah Kozay, organizasyonun yoğun katılımla gerçekleştirildiğini açıkladı.

Toplam 65 sporcunun katıldığı yarışmada sporcular parkurlarda kıyasıya mücadele etti. Etkinlikte hem rekabet hem de 19 Mayıs coşkusu bir arada yaşandı.

“Sporun ve gençliğin yanında olmaya devam edeceğiz”

Yarışmanın ardından açıklama yapan Başkan Emrah Kozay, gençlerin sosyal ve sportif etkinliklerde yer almasının önemine dikkat çekti.

Kozay, “19 Mayıs’ın ruhunu gençlerimizin enerjisiyle Çukurova’da hep birlikte yaşadık. Belediyemizin ev sahipliğinde düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Oryantiring Yarışması 65 sporcumuzun katılımıyla başarıyla tamamlandı. Sporun ve gençliğin yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

GÜNDEM Haberleri

Meteoroloji’den Adana için sağanak ve rüzgar uyarısı
Silahlı kavgaya müdahale eden 2 polisimiz şehit oldu
Rasim Ozan Kütahyalı: “Operasyon çok doğru ve isabetli”
Öğretmenlerin resen atamaları mahkeme tarafından iptal edildi
Adana'da devrilen traktörün altında kalan sürücü hayatını kaybetti