Çukurova'da 30 Ağustos coşkusu "Yüzyılın Destanı" ile yaşandı

Çukurova Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında “Yüzyılın Destanı” adlı tiyatro oyununu Adanalılarla buluşturdu. Doğal Park Amfi Tiyatro Salonu’nda sahnelenen oyun vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Çukurova Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen "Yüzyılın Destanı" tiyatro oyunu, Doğal Park Amfi Tiyatro Salonu'nda sahnelendi.

Türk bayraklarıyla salonu dolduran vatandaşlar, bağımsızlık mücadelesinin kahramanlık dolu hikayesini sahnede yeniden yaşadı. Oyuncuların performansıyla büyük beğeni toplayan tiyatro oyunu, izleyicilerden alkış aldı.

Her yaştan vatandaşın katıldığı etkinlikte, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın coşkusu hep birlikte yaşandı. Ay yıldızlı bayraklarla renklenen gecede, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde kazanılan Büyük Zafer ve bağımsızlık mücadelesinin önemi bir kez daha vurgulandı.

KOZAY: "BU BÜYÜK DESTANI YAŞATMAYA DEVAM EDECEĞİZ" 

Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin en büyük simgelerinden biri olduğunu belirterek, "30 Ağustos, milletimizin bağımsızlık ve özgürlük uğruna yazdığı eşsiz bir destandır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde kazanılan bu büyük zaferi ve bizlere bıraktığı Cumhuriyet değerlerini gelecek kuşaklara aktarmak hepimizin en önemli sorumluluğudur. Çukurova'da bu büyük destanın ruhunu, kültür ve sanatla yaşatmaya devam edeceğiz" dedi.

GÜNDEM Haberleri

Yüreğir’de kaya mezarı bulundu: Sit alanının sınırları genişletildi
Pozantı’da 12. Bal ve Çilek Festivali için hazırlıklar tamamlandı
Aile sağlığı merkezinin çatısında korkutan yangın
Adana'da uyuşturucu operasyonu: 3 şüpheli yakalandı
Sıcaktan bunalanlar gölge arıyor, onlar buzhanede üşüyor