Çukurova’da 6 Mayıs için yürüyüş ve anma etkinliği düzenlenecek

Çukurova Belediyesi, Yusuf Aslan, Deniz Gezmiş ve Hüseyin İnan’ı anmak amacıyla 6 Mayıs akşamı yürüyüş ve anma programı gerçekleştirecek.

Çukurova Belediyesi, Türkiye’nin yakın tarihinde önemli bir yer tutan ve “Üç Fidan” olarak bilinen Yusuf Aslan, Deniz Gezmiş ve Hüseyin İnan’ı anmak için özel bir etkinlik programı hazırladı. Anma etkinliği, 6 Mayıs akşamı düzenlenecek yürüyüş ve törenle gerçekleştirilecek.

Program, saat 18.00’de Çukurova Belediyesi binası önünde katılımcıların toplanmasıyla başlayacak. Buradan hareket edecek kortej, Üç Fidan Anıt Parkı’na kadar yürüyüş gerçekleştirecek. “Hak, Hukuk, Adalet adına Denizlere yürüyoruz” sloganıyla düzenlenecek etkinlikte, birlik ve dayanışma mesajlarının verilmesi hedefleniyor.

Yürüyüşün ardından Üç Fidan Anıt Parkı’nda anma töreni düzenlenecek. Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayacak. Törende Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay ve davetli konuşmacılar günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalar yapacak.

GÜNDEM Haberleri

Adana’da esnaf buluşması: Demir’den Göger’e ziyaret
Adana’da çocuklar kenti hayalleriyle resmetti
Taklalar atarak uçuruma yuvarlanan otomobilden yaralı kurtuldu
Gençlik projeleriyle Adana-Almanya bağı güçleniyor
Bakan Yumaklı: “Hobi bahçesi yoktur, kaçak yapı vardır”