Cumhuriyet Kupası Kızlar Voleybol Turnuvası’nda coşku sahadaydı 

Cumhuriyetin 102. yılı kapsamında düzenlenen Kızlar Voleybol Turnuvası finali, genç sporcuların coşkusu ve azmiyle dolu dolu geçti. 

Cumhuriyetimizin 102. yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Cumhuriyet Kupası Kızlar Voleybol Turnuvası final müsabakası büyük bir heyecanla izlendi. Etkinliğe Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı ve eşi Fidelya Demirçalı'da katılarak genç sporculara destek verdi. 

Turnuvada mücadele eden genç sporcular, birlik, dayanışma ve centilmenlik ruhunu sahaya yansıtarak izleyenlerden tam not aldı. Final karşılaşmasının ardından dereceye giren takımlara madalyaları takdim edildi. Sporcuların gözlerindeki azim ve Cumhuriyet coşkusu, etkinliğe katılan herkesi gururlandırdı. 

Cumhuriyetimizin 102. yılı coşkusu, genç sporcularla birlikte sahada yaşandı. Turnuvaya katılan tüm takımlar ve sporcular, hem sportif başarı hem de Cumhuriyet değerlerine olan bağlılıklarını göstererek büyük takdir topladı. 

 

SPOR Haberleri

Adana 01 FK’da İnegöl maçı öncesi büyük prim: Galibiyete 1 milyon TL!
Adanaspor camiası yasta: Tahsin Filinta hayatını kaybetti
Adana Demirspor maddi kriz nedeniyle Iğdır FK maçına çıkamayabilir
Adanalı eski milli futbolcu Faruk Karadoğan hayatını kaybetti
Adana Demirspor Tribününde Tek Başına Oturan Çocuk Türkiye Gündeminde