Cumhuriyet'in 97. yılı kutlanıyor! Devletin zirvesi Anıtkabir'

Cumhuriyetin 97. yılı tüm yurtta koronavirüs tedbirleri kapsamında kısıtlı da olsa coşkuyla kutlanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan devlet erkanı ile birlikte Anıtkabir'deki törene katılıyor...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ülkemizin önünü kesmeye yönelik içeriden ve dışarıdan gelen saldırılar mücadele azmimizi güçlendirmekte, kararlılığımızı daha da artırmakta" diye konuştu.

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'nda yolculara Türk bayrakları dağıtıldı. Kutlamalar dolayısıyla havalimanı içerisinde birçok noktaya dev Türk bayrakları ile Atatürk posterleri asıldı. Dijital ekranlardan Türkçe ve İngilizce Cumhuriyet bayramı kutlandı.

Kilis'te 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törenle kutlandı. Törene çocuklar da katıldı.

Kırklareli'nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenle kutlandı. Özgürlük ve Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen törene aileleri ile katılan çocuklar mutluluk yaşadı.

Türkiye'nin Bakü Büyükelçiliğinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla tören düzenlendi. Törene Türkiye'nin Bakü Büyükelçisi Erkan Özoral (ortda) , Askeri Ataşe Tuğgeneral İsmail Hakkı Köseali (sağda), KKTC Bakü Temsilcisi Növber Ferit Veçhi (solda), büyükelçilik müşavir ve çalışanları katıldı.

1/6