Çürümüş meyvelerin meyve suyu olduğu iddia edildi

Sosyal medyada Adana'da çekildiği iddia edilerek paylaşılan bir videoda çoğu çürümüş portakalın meyve suyu yapımı için kepçeyle tesise taşındığı görüldü.

Sosyal medyada Adana'da çekildiği iddia edilerek paylaşılan bir videoda çoğu çürümüş portakalın meyve suyu yapımı için kepçeyle tesise taşındığı görüldü.

Popüler bir sosyal medya uygulamasında yayınlanan süt banyosu ve dönerle dans videolarının ardından şimdi de çoğu çürümüş portakalın meyve suyu yapımı için kepçeyle tesise taşındığı video yüklendi.

Adana'da çekildiği belirtilen videoda, meyve suyu yapan bir firmanın, meyveleri sokak ortasına döktüğü görüldü. Çoğu çürümüş olan meyvelerin iş makineleriyle taşındığı görülen videoya, kullanıcı, "Meyve suyu içmeyin" uyarısını da ekledi.

YAŞAM Haberleri

Kozan'da sel sularında mahsur kalan araçları ekipler kurtardı
Selde mahsur kalan köpeği AKOM ekipleri kurtardı
Adana’da şiddetli yağış, tarlaları sular altında bıraktı
1971 Dilekçesine Yanıt Alamayan Kuvayı Milliyeci’nin Kahramanlığı Osmanlı Belgelerinde Ortaya Çıktı
Adana Müze Kompleksi, Türkiye’nin çevre dostu ve yeşil bina olarak tasarlanan tek kamu müzesi