Denizhan Taşkan’dan Kastamonu maçı öncesi şampiyonluk mesajı

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta zirve mücadelesi veren Adana 01 Futbol Kulübü’nün golcüsü Denizhan Taşkan, Şanlıurfa deplasmanındaki kritik golün ardından Kastamonu maçı için iddialı konuştu.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta şampiyonluk yarışı veren Adana 01 Futbol Kulübü, Şanlıurfa deplasmanında aldığı kritik galibiyetle zirve takibini sürdürdü. Karşılaşmada attığı golle galibiyetin mimarlarından olan Denizhan Taşkan, Pazar günü oynanacak Kastamonu maçı öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

Şanlıurfa galibiyetinin takıma moral ve özgüven kazandırdığını belirten başarılı forvet, seri galibiyet hedeflediklerini söyledi. Ali Hoşfikirer Stadı’nda saat 15.00’te başlayacak mücadele için taraftara çağrıda bulunan Taşkan, tribün desteğinin kendileri için büyük önem taşıdığını vurguladı.

“Bu başarımı Kastamonu maçında da sürdürmek istiyorum. Taraftarlarımızın stadı doldurmasını bekliyoruz. Onların desteği sahadaki en büyük gücümüz” diyen Denizhan Taşkan, şampiyonluk yolunda geri dönüşlerinin olmadığını ifade etti.

Sezon sonu hedeflerine ulaşacaklarına inandıklarını dile getiren golcü oyuncu, “Şartlar ne olursa olsun sezon sonunda bu takım 1. Lig’e çıkacak. Biz buna inandık, Adana’nın da inanmasını istiyoruz” sözleriyle iddiasını ortaya koydu.

Takım içindeki birlik ve beraberliğe dikkat çeken Taşkan, Kulüp Başkanı Menderes Kutlu, yönetim kurulu ve teknik heyete desteklerinden dolayı teşekkür ederek, şampiyonluk yolunda omuz omuza mücadele ettiklerini kaydetti.

SPOR Haberleri

Adana’da Vizyon 2040’un gençlik ve spor projeleri için saha toplantısı
Adana Demirspor’da Kubilay Yücel dönemi sona erdi
Kaymakam Kurtyemez’den Avrupa şampiyonu Elif Şevval Kurt’a tebrik
Bahis şikesi soruşturmasında 19 kişiye operasyon: Adana’dan iki kişi gözaltına alındı
Adana 01 FK yeni sezon hazırlıklarına başladı