Dizi başrollerinden Adana’ya çifte forma selamı

Engin Akyürek ve Gülsim Ali, Bereketli Topraklar setinden Adanaspor ve Adana Demirspor formalarıyla mesaj verdi.

Adana’da çekimleri süren Bereketli Topraklar dizisinin başrol oyuncuları Engin Akyürek ve Gülsim Ali, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla Adana’nın futbol kültürüne renkli bir selam gönderdi. Set arasında çekilen karelerde Akyürek, sırtında “01 – Engin Akyürek” yazan Adanaspor formasıyla, Gülsim Ali ise “01 – Gülsim Ali” yazılı Adana Demirspor formasıyla poz verdi.

Gülsim Ali'nin yaptığı paylaşımlardan birinde “Sokakların denize çıkmasa da seviyoruz seni Adana” sözleri dikkat çekti.

Engin Akyürek ayrıca dizinin yeni bölümünün bu akşam Show TV’de yayınlanacağını duyurarak iki Adana takımını da etiketledi.

Hem Adanaspor hem Adana Demirspor taraftarları, kenti temsil eden 01 numaralı formalarla verilen bu dostluk mesajına büyük ilgi gösterirken, oyuncuların Adana sevgisi sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

GÜNDEM Haberleri

Bahis skandalında 2. dalga! Adana'dan kimler var!
Fatma Sütcü Kardiyoloji Merkezi’nin temeli atıldı
OTB’de yıl sonuna kadar arsa metrekaresi 200 TL: Vali Köşger’den yatırımcılara çağrı
TTI İzmir Fuarı’nda Adana standına yoğun ilgi
CHP Adana İl Başkanlığı'ndan ‘Adalet Buluşması’ çağrısı