Doktorların iş bırakma eylemi hastaneleri ıssızlığa gömdü

Küçüksaat muhabiri Adana’nın en kalabalık hastanesi olan, Adana Şehir Hastanesi'nin bugünkü halini görüntüledi.

Adana'nın en kalabalık hastanesi olan Adana Şehir Hastanesi çalışanları meslektaşlarının katledilmesinden dolayı protestolarını sürdürdü. Polikliniklerde hasta bakılmadığı için Adana Şehir Hastanesi'nde randevular bayram sonrasına ertelendi.

Vatandaşlardan bir kısmı meslektaşları katledilen doktorların protestosunu haklı bulurken bir diğer kısmı da doktorların işlerine geri dönmeleri; hastalara bakılması ve durumu kritik olan hastaların da hakları olabileceğini ifade etti.

Adana Şehir Hastanesi'ne gelen randevulu hastalara da danışmanlar doktorların grevde olduğunu ve hastalara bakılmadığını belirtti. Adana Şehir Hastanesi'nin sessizliği ise vatandaşı şaşırttı. 

GÜNDEM Haberleri

Adana Büyükşehir Belediyesi: “Adana Demirspor’a desteğimiz sürecek”
Doç. Dr. Umut Ünal: “Prostat kanserinde doğru zamanda tarama hayat kurtarıcı olabilir”
Adana’da sağlık teknolojileri için iş birliği : Vali Mustafa Yavuz’dan Ar-Ge ve inovasyon vurgusu
Ceyhan Nehri’nde kaybolan iki çocuktan acı haber: İkisinin de cansız bedenine ulaşıldı
Kozan’da tarla günü etkinliği: Üreticiler yeni çeşitleri sahada değerlendirdi