Dr. Gökhan Gündoğdu: Şampiyonluk emek ister

Adana Gündoğdu Koleji Minik Erkek Basketbol Takımı, Okullar Arası Minik Erkek Basketbol Yarışmaları’nda Adana şampiyonu oldu. Dr. Gökhan Gündoğdu, başarıda emek ve inancın önemine dikkat çekti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Okullar Arası Minik Erkek Basketbol Yarışmaları’nda mücadele eden Adana Gündoğdu Koleji Minik Erkek Basketbol Takımı, başarılı performansıyla Adana şampiyonluğuna ulaştı.

Sezon boyunca sergiledikleri mücadele, takım ruhu ve disiplinli çalışmalarıyla dikkat çeken minik basketbolcular, şampiyonluk kupasını kaldırmanın gururunu yaşadı.

Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, elde edilen başarının emek, inanç ve disiplinli çalışmanın sonucu olduğunu belirterek, sporcuları, antrenörleri ve aileleri kutladı.

Dr. Gökhan Gündoğdu, “Şampiyonluklar kolay olmaz, emek ve inanç ister. Sporcularımızın azmi, antrenörlerimizin gayreti ve ailelerimizin desteğiyle bu önemli başarıya ulaştık. Öğrencilerimizin sporla gelişmesi ve başarılı bireyler olarak yetişmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

SPOR Haberleri

Adana 01 FK’dan Ankara’da 4 gollü galibiyet
Adana Demirspor'un eski futbolcusu Tolga Kalender 25 yaşında hayatını kaybetti
Adanalı Şeyda Nur Yavuz dünya üçüncüsü oldu
Adana İdmanyurdu sezona 4-0’lık mağlubiyetle başladı
Adanaspor, Karaköprü Belediyespor’a sahasında 3-1 mağlup oldu