Dürüstlüğü ile iz bıraktı

Uzun yıllar Adana İl Sağlık Müdürlüğü görevini yürüten Ahmet Özer, görevi Seyhan Devlet Hastanesi Başhekimi olan Uzm. Dr. Halil Nacar’a devretti.

Özellikle son yıllarda en çok tartışılan bakanlıklar içerisinde yer alan, Sağlık Bakanlığı’nın spekülasyona uygun yapısına rağmen, il sağlık müdürlüğü yaptığı dönemde ismi hiçbir yolsuzluğa karışmayarak temiz bir mazi bırakmış oldu.

Hastaneler özelinde yaşanan sıkıntılar, sahra hastanesi tartışmaları, pandemi sürecinin zorlukları Ahmet Özer’in zamanına denk gelmesi, bu yüklerin altında kalmasının nedeni olmadı. Adana gibi iktidar ve muhalefet çekişmesinin ortada olduğu bir şehirde, bürokrat olmanın zorluğunu yaşamasına rağmen ciddi bir saygınlık oluşturdu.

Sağlık hizmetindeki ihale haberlerinin hiçbirisine konu olmadığı gibi, bu tür suçlamalarının yedeğinde dahi yer almadı.

Kamu hakkını koruyan tavrıyla Adana’da dürüstlük ile alınacak bir seda bıraktı.

TANER TALAŞ

GÜNDEM Haberleri

Büyükşehir'den ''Boş kart'' iddiaları hakkında açıklama geldi! Marketin yetkisi iptal edildi
Adana’da işgale karşı mücadele başladı: Çatalan Barajı çevresindeki işgal ve kaçak yapılar için de mücadele başlayacak mı?
Seyhan Belediyesi'nde uzlaşı sağlandı: Ödemeler başladı
Sevil Aydar ''Aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz.''
Kozan’da arıların korunmasına yönelik çalışma başlatıldı