Ender Saraç da karantinaya alındı

Doktor Ender Saraç koronavirüs karantinasında...

Diyetisyen Ender Saraç koronavirüs şüphesiyle karantinaya alındı.

Benan Saraç, üst solunum yolunda sorun yaşaması nedeniyle hastaneye başvuran Ender Saraç'ın karantinada test sonucunu beklediğini açıkladı.

Koronavirüs salgınının başladığı ilk gününden itibaren salgından nasıl korunacağını katıldığı yayınlarda anlatan Ender Saraç perşembe günü rahatsızlandı.

Ender Saraç'ın eşi Benan Saraç Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Neler Olur Hayatta' programına telefonla bağlandı.

Benan Saraç, üst solunum yolunda sorun yaşaması nedeniyle hastaneye başvuran Ender Saraç'ın karantinada test sonucunu beklediğini açıkladı.

Benan Saraç şunları söyledi:

"Biliyorsunuz ki, şuanda test sonucu pozitif çıkan hiçbir vakanın şehri bile açıklanmıyor. İnsanlar panik yaşamasınlar diye... Ve hasta mahremiyeti denilen bir şey var. Hukuki olarak bunun takipçisi olacağız.

Bu konuda hastane çalışanlarının duyarlı olması gerekirdi.

Hem işlerine olan saygıdan hem de hukuki olarak...Maalesef sadece bu konuda çok üzüldüm. Süreci her türlü detayı ile takip ediyoruz. Stres yapmayın. sonuç negatif de çıkabilir ama pozitife de hazırız. Yılların doktoru, tecrübe birikimi var. "

GÜNDEM Haberleri

Eğitim-Bir-Sen ilçe başkanları ve kadınlar komisyonu istişare toplantısında buluştu
Müzeyyen Şevkin "Emeklilerin bayram ikramiyesi asgari ücrete endekslensin"
Çukurova Belediyesi'nden kadınlara özel ''Halk Oyunları Kursu'' büyük ilgi gördü
Mimarlar Odası Adana Şube Başkanı Canan Aksu, "Çukobirlik alanı kentin geleceğine kamusal bir değer olarak kazandırılmalıdır"
Yumurtalık'ta kapanan yollar açıldı, taşkın riski azaltıldı