Erdoğan ailesinin günah galerisi: Turgut Özal Bulvarı'ndaki petrol istasyonunu nasıl perişan ettiler?

Turgut Özal Bulvarı'nda 20 yıl ruhsat bekleyen Opet'in sahipleri nasıl durduruldu?

Adana'nın Çukurova ilçesi Turgut Özal Bulvarı'nda yaklaşık 20 yıl önce kurulumu tamamlanan ancak bir türlü ruhsat alamadığı için faaliyete geçirilemeyen akaryakıt istasyonu, geçtiğimiz yıl sahipleri tarafından yıkılmıştı.

Yaklaşık 20 yıl ruhsat alma mücadelesi veren akaryakıt istasyonu sahiplerinin, uzun yıllar mahkeme koridorlarında gezmesinin başlıca nedeninin, geçtiğimiz gün mal varlıklarını bölüşemedikleri nedeniyle önce hukuka sonra da basına konu olan Erdoğan kardeşler olduğu iddia edildi.

ERDOĞAN KARDEŞLER, TURGUT ÖZAL OPET'İN AÇILMASINI NASIL ENGELLEDİ?

Haber merkezimize gelen iddialara göre, Turgut Özal Bulvarı'nda 20 yıldır ruhsat alma mücadelesi veren ailenin, akaryakıt istasyonuna ruhsat alması takdirde cirolarının düşeceğini öngören Erdoğan kardeşler, güvendiği 2 insanın üzerine bir türlü açılamayan Opet'in çok yakınından 2 daire satın aldı.

Kurttepe Shell akaryakıt istasyonunun sahibi olan Erdoğan kardeşlerin, aynı bulvar üzerinde bulunan Opet'in açılması durumunda her yıl milyonlarca lira kaybedeceğinden dolayı böyle bir plan yaptığı konuşuluyor.

2 daire üzerinden, meskenlere çok yakın olması nedeniyle mahallede apartman ve sitede yaşayanların hayati tehlikesini gerekçe göstererek hukuki haklarını kullanan Erdoğan kardeşler, 20 yıl boyunca Turgut Özal Bulvarı'ndaki Opet'in açılmasını engellediği iddia ediliyor.

Bu iddialar karşısında Erdoğan kardeşler hiç bir açıklamada bulunmaması da dikkat çeken bir başka husus olarak göze çarpıyor.

20 yıl sonunda "Pes!" diyen aile, akaryakıt istasyonundan ümidi kesip demirbaşları söktü ve arsayı müteahhide vererek apartman yapılması yönünde karar kıldı.

Akaryakıt sektöründe faaliyet gösteren isimler, "Opet'in 20 yıl boyunca ruhsat alamaması Kurttepe Shell'in yıllar içerisinde milyonlarca lira kara geçmesine neden oldu" yorumununda bulunuyor.

GÜNDEM Haberleri

Pozantı’nın gençleri Başkent’te bilim ve tarihle buluştu
Yağmur sonrası su basan evlerde mahsur kalanlar kurtarıldı
Depremde hasar gören Balcalı Hastanesi daha güçlü ve modern yapısıyla hizmete hazırlanıyor
Sağanak yağmurda kaldırım kayboldu, vatandaş hastane duvarından yürüdü
Sağanak yağmurda servis aracı suya gömüldü, yolcular merdivenle kurtarıldı