AK Parti Adana Milletvekili Faruk Aytek, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kültür ve Sanat Politikaları Başkanı Hüseyin Yayman ile birlikte AK Parti Adana İl Başkanlığını ziyaret etti.
Aytek ve Yayman, AK Parti Adana İl Başkanı Av. Mustafa Özkan ve il yönetimiyle bir araya gelerek kent genelinde yürütülen teşkilat faaliyetleri ile saha çalışmalarını değerlendirdi.
Ziyarete ilişkin açıklama yapan Faruk Aytek, teşkilat içindeki birlik ve beraberliğe dikkat çekerek, “AK Parti teşkilatları; aynı davanın heyecanını, aynı hedefin inancını ve milletimize hizmet sorumluluğunu omuz omuza taşıyan büyük bir gönül ailesidir” dedi.
Aytek, Adana için ortak akıl ve istişare anlayışıyla çalışmayı sürdüreceklerini belirterek, “Teşkilatımızın her kademesiyle birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirecek, ortak akıl ve istişareyle Adana’mız için çalışmayı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.