Fatih Terim'e Arabistanda ilk tezahürat geldi! ''Allah Kerim Fatih Terim''

Fatih Terim'in takımı Al Shabab, Suudi Arabistan Kral Kupası çeyrek final maçında evinde Al Fayha'yı 2-1 yendi. Taraftarlar galibiyetle birlikte ilginç tezahüratta bulundu.

Suudi Arabistan Kral Kupası çeyrek final maçında Fatih Terim yönetimindeki Al Shabab ile Pedro Emanuel'in çalıştırdığı Al Fayha karşı karşıya geldi.

Al Shabab Club Stadyumu'nda oynanan müsabakada kazanan 2-1'lik skorla ev sahibi takım oldu. Bu sonuçla Al Shabab, adını yarı finale yazdırdı.

FATİH TERİM, İLK RESMİ MAÇINI KAZANDI

Geçtiğimiz günlerde Al Shabab takımının başına geçen Fatih Terim, ilk resmi maçına çıkarken galibiyet yaşadı.

AL SHABAB, YARI FİNALE KALDI

Siyah-beyazlı takım 2. dakikada Podence'in golüyle 1-0 öne geçerken, Hamdallah 26. dakikada farkı 2'ye çıkardı.

Al Fayha'da Mokher Al-Rashidi 88. dakikada fileleri havalandırırken karşılaşma da bu golle sona erdi. Fatih Terim'in öğrencileri adını yarı finale yazdırdı.

Tribünlerde ''Allah Kerim Fatih Terim'' sesleri!

Fatih Terim'in ilk maçını kazanmasıyla Al Shabab tribünleri, Adanalı teknik direktör için ilginç bir tezahüratta bulundu. Tribünler teknik adama ''Allah Kerim Fatih Terim'' diye seslendi.

GÜNDEM Haberleri

Adana’da Halk Ekmek’e zam: Yeni fiyatlar Meclisten geçti
Filiz Kepme'den COP31 gönüllüsü gençlere: "Konferans bitecek, peki 21 Kasım sabahı ne değişecek?"
Gazeteci Zeki Kızılkaya’dan Milli Emlak çağrısı: Karataş ve Yumurtalık’taki araziler kimlere gitti?
Seyhan’da Muhtarlar Günü buluşması
Adana'da 2 gencin öldüğü kazada sürücü tahliye edildi: Aileler gözyaşlarına boğuldu