Feke’de köylülerden su hattı tepkisi: “İki güne bir susuz kalıyoruz”

Adana’nın Feke ilçesine bağlı Karacauşağı Mahallesi Köseli mevkisinde vatandaşlar, su hattında sık sık patlak meydana geldiğini belirterek yetkililerden çözüm istedi. Köylüler, boruların yenilenmesini talep etti.

Adana’nın Feke ilçesine bağlı Karacauşağı Mahallesi Köseli mevkisinde yaşayan vatandaşlar, su hattında sürekli patlak oluştuğunu öne sürerek yaşadıkları mağduriyeti cep telefonu kamerasıyla kayda aldı.

Görüntülerde su borusunun patladığı noktaları gösteren köylüler, hattın tamir edilmesine rağmen kısa süre sonra başka bir noktadan yeniden arıza verdiğini belirtti. Vatandaşlar, boruların ince ve dayanıksız olduğunu savunarak kalıcı çözüm için hattın yenilenmesi gerektiğini ifade etti.

Köylülerden Cuma Erol, yapılan tamiratların sorunu çözmediğini söyleyerek, “Bir yerden yapılıyor, başka yerden patlıyor. Bu hortumun değişmesi gerek. Sağlamından yapılmalı, yoksa dayanmıyor” dedi.

Sık sık su kesintisi yaşadıklarını dile getiren vatandaşlar, iki güne bir susuz kaldıklarını ve günlük yaşamda zorlandıklarını söyledi. Köylüler, bazı evlerde çamaşır makinesi gibi elektronik eşyaların da zarar gördüğünü belirterek, yetkililerden Karacauşağı Mahallesi Köseli mevkisindeki su hattı için kalıcı çözüm beklediklerini kaydetti.

GÜNDEM Haberleri

Adana-Yumurtalık Serbest Bölgesi ihracatını yüzde 31,9 artırdı
Çukurova Üniversitesi öğrencilerinden dünya ikinciliği
Adana OSB’de alevler yükseldi: Yatak fabrikasında yangın çıktı
Nurdan Eriş ve Sevda Kurt’tan Haluk Levent hakkında dikkat çeken iddialar
AHBAP dosyasında Ethem Sancak’ın kuzeni de yer aldı