Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Mosturoğlu: Kurumlar kanuni görevlerini yapmadığı sürece bu tiyatro sürgit devam edecektir

Galatasaray'a konuk olan Adana Demirspor, maçın 30. dakikasında sahadan çekildi. Karşılaşma hakem Oğuzhan Çakır tarafından tatil edildi.

Maçla ilgili kararı TFF verecek. Çekilme kararının ardından açıklama yapan Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu'ndan paylaşım geldi. Mosturoğlu paylaşımında "Unutmasınlar kimse vazgeçilmez değildir" dedi.

Mosturoğlu'nun paylaşımı şöyle:

"Kurumlar kanuni görevlerini yapmadığı sürece bu tiyatro sürgit devam edecektir. TFF'den ve kurullarından lütuf değil, derhal bu gece bu kirli düzeni yıkmak için yapmaları gerekenleri yapmalarını bekliyoruz. Unutmasınlar kimse vazgeçilmez değildir."

SPOR Haberleri

Adanaspor evinde dağıldı, Mersin İdmanyurdu’na 3-0 teslim oldu
Adanaspor için yürüdüler: “Bu şehir değerine sahip çıkmalı”
Ertuğrul Arslan: “Adana Demirspor gibi köklü bir camianın neden bu hale geldiğini düşünmeliyiz”
Adanaspor’da devir görüşmeleri tıkandı: 220 milyon TL’lik teklif masada kaldı
FİFA’dan Adana Demirspor’a bir 6 puan silme cezası daha