Gelecek Partisi Adana basını ile buluştu

Gelecek Partisi Adana İl Başkanlığı bünyesinde düzenlenen basın toplantısına parti genel başkan yardımcıları katıldı

Gelecek Partisi Adana İl Başkanlığı tarafından düzenlenen, Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Gözel ve Ticaret Politikaları Başkanı Mustafa Mente'nin de katıldığı toplantıya Adana basını yoğun ilgi gösterdi.

Gelecek Partisi Adana İl Başkanı Kenan Akkaya, Kurucular Kurulu Üyeleri Orhan Sucu ve Ebubekir Yıldırım'ın da il yönetimiyle birlikte katıldığı toplantıda, genel başkan yardımcıları basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Ekonomiden eğitime, koronavirüs sürecinden adalete kadar birçok parametrede soruları yanıtlayan genel başkan yardımcıları toplantı sonunda basın mensuplarıyla tanıştı.

Parti kurmaylarının Adana ziyaretinde gençlik ve kadın kolları teşkilatlanma çalışmaları noktasında gerekli istişareleri yaptıkları öğrenildi.

Genel Başkan Yardımcılarının Adana programında esnaf ve STK ziyaretleri yer alırken, bugün (11 Temmuz 2020) saat 19:45'de Küçüksaat TV'de Gelecek Partisi Ticaret Politikaları Başkanı Mustafa Mente Taner Talaş'ın, saat 21:00'de Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Gözel Erol Saylan'ın canlı yayın konuğu olacak.

SİYASET Haberleri

Zeydan Karalar’dan Aziz İhsan Aktaş davası kararına tepki: "Bu karar ne hukuka ne vicdana sığar"
AK Parti Adana İl Başkanı Mustafa Özkan: “Malazgirt ruhunu Türkiye Yüzyılı’na taşıyoruz”
YENİ Parti Adana Milletvekili Ayhan Barut: “Çiftçiye ‘borç öde’ dayatmasından vazgeçilsin”
CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin: “Emek tarlada, yüksek fiyat markette!”
AK Parti Adana İl Başkanı Mustafa Özkan: “Kan bağışı insan hayatına dokunan en anlamlı iyiliklerden biridir”