Gelecek Partisi Adana Teşkilatından Kozan'a çıkarma

Gelecek Partisi Adana'nın önde gelen isimleri Başkan Özgan'ı makamında ziyaret etti.

Geçtiğimiz Pazar günü Kozan'da meydana gelen ve Adanalıların ciğerlerini yakan orman yangını sonrasında Gelecek Partisi Adana Teşkilatı Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan'a ziyarette bulundu.

Ziyarette İl Başkanı Kenan Akkaya'ya Genel Merkez Kurucular Kurulu Üyeleri Ebubekir Yıldırım ve Orhan Sucu da eşlik etti.

Ziyaret sonrasında konuşan Başkan Özgan, "Kuyubeli mahallesinde meydana gelen Orman yangını nedeniyle Gelecek Partisi Adana Teşkilatı olarak geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Nazik ziyaretleri için teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Gelecek Partisi Adana heyeti, Başkan Özgan'ı ziyareti sonrasında Kuyubeli’de çıkan yangın sebebiyle Minnetli Mahalle Muhtarı İzzet İnce’ye de geçmiş olsun ziyaretinde bulunarak son durum hakkında bilgi aldı.

Kurucular Kurulu Üyesi Ebubekir Yıldırım ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada, "Doğanın tahribatına ve maddi kayıplar için üzgünüz. Kozan halkına yürekten geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz" dedi.

SİYASET Haberleri

Yüreğir Belediyesi; ''Gördük ki bazı haberler, gerçeklerden ziyade fantastik kurgu türüne daha yakın durmaktadır''
Özgür Özel’in parti meclisi listesinde Adana’dan sadece Burhanettin Bulut yer aldı.
Ali Demirçalı yapay zekanın gündeminde. Yapay zeka özür diledi
Nacar: Şehitlerimizin emanetlerinin yanındayız
MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı ''Şehit öğretmenlerimizi unutmadık unutmayacağız"