Genç kadının düşürdüğü bileziği alıp kayıplara karıştı

Adana’da bir kişi genç kadının yaklaşık 100 bin lira değerindeki düşürdüğü bileziğini alıp kayıplara karıştı. O anlar ise saniye saniye güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Çukurova ilçesine bağlı Çukurova Semt Pazarında meydana geldi. İddiaya göre, B.A.Ç. isimli genç kadın akşam akrabaları ile semt pazarında olduğu sırada bileziğini düşürdü. Bu durumu fark eden bir kişi ise bileziği yerden alıp cebine koyarak kayıplara karıştı. O anlar ise saniye saniye güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
Genç kadın bileziğinin olmadığını fark edince akşam gittiği yerlere baktı. B.A.Ç., iş yerinin güvenlik kamerasından bir kişinin düşen bileziğini aldığını fark edip polise giderek şikayetçi oldu. Polis şimdi her yerde bileziği alan şahsı arıyor.

YAŞAM Haberleri

Murat Sancak bahis soruşturmasında gözaltına alındı!
Mert Hakan Yandaş ve Metehan Baltacı gözaltında!
Başkan Vekili Av. Sevil Aydar Yıldız, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde özel çocuklarla buluştu
Adana'da engelli park yerlerine araçlarını koyan sürücülere ceza kesildi
Adana'da yılbaşı öncesi kaçak içki operasyonu: 4 ton etil alkol ele geçirildi