Genç kızlar krikette Adana şampiyonu Yüreğir’den çıktı

Genç Kızlar Kriket Yarışması’nda zirveye çıkan Medine Müdafii Fahrettin Paşa Anadolu İmam Hatip Lisesi, Yüreğir’e büyük gurur yaşattı.

Medine Müdafii Fahrettin Paşa Anadolu İmam Hatip Lisesi, Genç Kızlar Kriket Yarışması’nda gösterdiği performansla Adana şampiyonu oldu. Elde edilen başarı, Yüreğir’de eğitim camiasında sevinçle karşılandı.

Azim ve disiplinle gelen başarı

Turnuva boyunca mücadeleci ruhu ve takım oyunuyla dikkat çeken öğrenciler, final müsabakalarında da üstün bir performans sergileyerek şampiyonluğa ulaştı. Disiplinli antrenman süreci ve kararlı duruşlarıyla öne çıkan takım, hem okullarını hem de ilçelerini başarıyla temsil etti.

Okul yönetimi ve beden eğitimi öğretmenlerinin rehberliğinde hazırlanan öğrencilerin elde ettiği derece, okul spor faaliyetlerinin önemini bir kez daha ortaya koydu.

İlçe Millî Eğitim’den tebrik

Yüreğir İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, başarıda emeği bulunan öğrenciler, öğretmenler ve okul idaresi tebrik edildi. Açıklamada, akademik başarının yanı sıra sportif ve kültürel alanlarda elde edilen derecelerin de öğrencilerin çok yönlü gelişimine katkı sunduğu vurgulandı.

GÜNDEM Haberleri

Eğitim camiasında ihbar soruşturması: Bir müdür tutuklandı!
Cep telefonuna bakan yayaya geri manevra yapan panelvan çarptı
Mutlu Doğru: Tarım KGF Kredisi doğru üreticiye ulaşmalı
Başkan Karataş çarşı esnafının taleplerini dinledi
ÇGC yönetiminden Vali Mustafa Yavuz’a ziyaret