Gençlerden tehlikeli hareketler: Köprünün halatlarına tırmanıp atladılar

Adana'da etkili olan sıcaklar nedeniyle gençler, serinlemek için Seyhan Nehri üzerindeki Gençlik Köprüsü'nün halatlarına tırmanarak suya atladı.

 Adana'da etkili olan sıcaklar nedeniyle gençler, serinlemek için Seyhan Nehri üzerindeki Gençlik Köprüsü'nün halatlarına tırmanarak suya atladı. Tehlikeli o anlar ise kameraya yansıdı.
Yurt genelinde olduğu gibi Adana'da da her geçen gün sıcak hava ve nem etkisini arttırıyor. Sıcaklıkların 40 derecelere yaklaştığı bugünler de, gençler ise tehlikeye rağmen Seyhan Nehri'ne giriyor.

Seyhan ilçesinde bulunan Gençlik Köprüsü'nün halatlarına tırmanan gençlerin tehlikeli hareketleri ise dikkat çekiyor. Tehlikeye aldırış etmeyen gençler, bir süre köprü halatlarında asılı kaldıktan sonra kendilerini nehrin serin sularına bırakıyor.
Tellere çıkmalarının yanı sıra nehre atlayarak tehlikeli oluşturan gençlerin o anları kameraya da yansıdı.

YAŞAM Haberleri

Adana’da sel felaketi üzerinden siyaset yapanlara cevabımızdır
AK Partili Çelik'ten belediyelere altyapı tepkisi:" Bunlar 1 günde olan işler değil"
Kuraklıkla kuruyan Deliçay yeniden akmaya başladı, çiftçinin yüzü güldü
Boşanma aşamasındaki eşinin evine zarar veren şahıs tutuklandı
Adana’da selden geriye ıslak eşyalar, çamurlu yollar kaldı: Evlerini su basan vatandaşlar o anları anlattı