Gündemdeki başkandan ilginç hamle: “Ailesiyle” fotoğraf paylaştı

Geçtiğimiz günlerde C.C. isimli kadını darp iddiası ile gündeme gelen Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan'dan ilginç bir hamle geldi.

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, C.C. (25) adlı kadınla tartıştığı ve darp ettiği, yaşanan olayın ardından karakolda ifade verdiği söylenmişti.

Ulusal basına da yansıyan haberler üzerine Karaisalı Belediye Başkanı Aslan, darp ettiği iddia edilen C.C. ile aralarındaki ilişkinin düzeyini "2 çocuğumun annesi" açıklamasında bulunarak ima etti. Kamuoyu darp edildiği iddia edilen kadını, Aslan'ın dini nikahlı eşi olduğu yönünde yorumladı.

Bugün ise Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, MHP Genel Başkan Danışmanı ve geçen dönem Adana Büyükşehir Belediye Başkanı olan Hüseyin Sözlü'yü ailesi ile birlikte ziyaret etti. Sözlü'nün de Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan ve ailesini sosyal medya paylaşımından görüldüğü kadarıyla kabul ettiği anlaşıldı.

Hüseyin Sözlü çekilen fotoğrafta ailesiyle birlikte yer alırken, Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan'ın da resmi nikahlı eşi ve çocuklarıyla olduğu görüldü.

Kamuoyunda imaj düzeltme olarak algılanan fotoğraf karesinin ise MHP çevrelerinde nasıl yankı bulacağı merak uyandırdı. 

Kucuksaat.com / Özel

GÜNDEM Haberleri

Saimbeyli’de 4 öğretmenin vefat ettiği yola yine kaya düştü
Adana'da 11 firari hükümlü yakalandı
Resmi Gazete'de yayımlandı: Adana Yüreğir'de acil kamulaştırma kararı
Ayyüce Türkeş İYİ Parti Başkanlık Divanı'nda