Gündoğdu'ya akın ettiler

Gündoğdu Koleji 8. Sınıf Okula Kabul ve Bursluluk sınavına Adanalılar akın ettiler. Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, “Bu ilgi ve sevgi çocuklarımıza olan sorumluluğumuzu daha da arttırıyor. Teşekkürler Adana” dedi.

Sınavlarda aldığı Türkiye Birincilikleri ile dikkat çeken bölgenin en donanımlı ve tercih edilen eğitim kurumu olan Adana Gündoğdu Koleji, yine velilerin ve çocukların büyük ilgisine sahne oldu. Hafta sonu gerçekleşen 8. Sınıf Okula Kabul ve Bursluluk sınavı için binlerce aile çocuklarını Gündoğdulu yapmak için sınava yoğun ilgi gösterdi. Sınavda öğrenciler başarılı olmak için ter döktüler. 

SORUMLULUĞUMUZ DAHA DA ARTIYOR

Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, “Herzaman söylediğim gibi işimiz eğitim ve bunu en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Binlerce çocuğumuzun tercihi olmak onlara olan sorumluluğumuzu daha da arttırıyor. Sınava katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, eğitim hayatlarında başarılarının artarak devam etmesini diliyorum. Adana’ya yine bizi tercih ettikleri için çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

GÜNDEM Haberleri

Kuraklıktan taşkın riskine: Adana’da barajlar doldu, kapaklar açıldı
Adana’da Ramazan geceleri Merkez Park’ta şenleniyor
Seyhan Belediyesi'nden Ramazan'da birlik sofrası
Vali Mustafa Yavuz esnaf ve öğrencilerle bir araya geldi
Ceyhan OSB’ye 11 kilometrelik yeni enerji hattı yatırımı