Hakan Keleş: Umutlarımızı daha çok arttıracağımızı düşünüyorum!

Adanaspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, Manisa FK maçından sonra konuştu.

Trendyol 1. Lig'in 23. haftasında sahasında Manisa FK'yı 2-1 yenen Adanaspor'da teknik direktör Hakan Keleş, "İnşallah önümüzdeki periyodu iyi geçersek kümede kalma adına umutlarımızı daha çok arttıracağımızı düşünüyorum." dedi.

Keleş, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, kendileri açısından çok önemli bir müsabaka oynadıklarını belirtti.

Karşılaşmaya iyi hazırlandıklarını ifade eden Keleş, "İlk 45 dakika takımı beğendim, iyi oynadık. Fakat ikinci yarı öne geçtikten sonra skoru koruma psikolojisiyle geri çekildik, o biraz sıkıntı yarattı bizde. Eksik oyuncularımız vardı. Onlar da döndüğünde, gerekli 2-3 üç transfer de yaptığımızda daha iyi sonuçlar alacağımızı düşünüyorum." diye konuştu.

Maçın umutları için ilk adım olduğunu dile getiren Keleş, "İnşallah önümüzdeki periyodu iyi geçersek, kümede kalma adına umutlarımızı daha çok arttıracağımızı düşünüyorum. Tabii çok çalışmamız gerekiyor. İnşallah istediğimiz şeyleri yaparız ve Adanaspor'u hak ettiği ligde tutarız." ifadelerini kullandı.

GÜNDEM Haberleri

Tera Fon soruşturması Adana firmasına sıçradı
Göktekin S1’de yeni dönem: Kahve Dünyası ve Allianz geliyor
ASKİ açıkladı: Valilik alt geçidindeki su birikmesi altyapı çalışmasından kaynaklandı
Genç ASKON Adana’da yeni dönemin ilk toplantısı yapıldı
Dr. Zeynep Cansu Aladağ: “Kordon kanı 80’den fazla hastalıkta tedavi seçeneği sunabiliyor”