Halk ekmek kuyruklarında koronavirüs tehlikesi!

Adana Büyükşehir Belediyesi halk ekmek büfelerinde oluşan kuyruklar pandemi riskini arttırıyor

Cumhurbaşkanlığı, Sağlık Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Adana Valiliği, Adana Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerden yapılan "evde kal" uyarıları sağlıklı sonuç vermemesi sonucunda önce 65 yaş ve üzeri sonrasında ise 20 yaş altı vatandaşların sokağa çıkması yasaklanmıştı. Geçtiğimiz hafta sonu da koronavirüs tedbirleri kapsamında hafta sonu sokağa çıkma yasağı ilan edilmişti.

Sokağa çıkma yasağının bitmesiyle birlikte Adana'da yine uyarıları aldırış etmeyen vatandaşlar toplum sağlığını riske atmaya devam ediyor.

Kucuksaat.com haber merkezine gelen fotoğrafta, Adana'nın Seyhan ilçesi Pınar Mahallesi Nazım Hikmet Caddesi'nde, Pınar Cami karşısında bulunan Adana Büyükşehir Belediyesi ekmek büfesinin önünde ekmek almak için bekleyen vatandaşlar, sosyal mesafeyi yok saydığı görüldü.

GÜNDEM Haberleri

Müzeyyen Şevkin "Vatandaşların borcu 6.1 trilyon lira gibi rekor seviyeye ulaştı"
Kamyoneti vinç ile asıp firma önünde eylem yaptı
Yine, yeni, yeniden…! Çilem Ülkerler yeniden cezaevine girdi
Alpargün Apartmanı davası: Yerel Mahkeme müebbette ısrarcı, Başsavcılık "300 yılda bir görülen afetti" diyerek indirim istedi
215 milyon ile başlayan hikaye kaç milyarla bitti..? Adana’da ki köprünün maliyeti belli oldu!