Haluk Levent AHBAP'taki görevini bırakıyor

Haluk Levent sosyal medya hesabı üzerinden, AHBAP'taki görevini bırakacağını ve yurt dışına yerleşeceğini açıkladı.

AHBAP Derneği'nin kurucusu ve sanatçı Haluk Levent, Twitter hesabı üzerinden, dernekteki görevini bırakacağını ve yurt dışına yerleşeceğini açıkladı.

Levent, "Ahbap’ta 6 yıl dolmuş olacak. Artık müzik yapmak ve kendime zaman ayırmak istiyorum. Yani 1,5 yıl daha katlanacaksınız bana" ifadelerini kullandı.

Levent'in açıklaması şu şekilde:

"ARTIK MÜZİK YAPMAK İSTİYORUM"

"Gelecek yılın 26 Kasım günü görevi yeni arkadaşlarımızdan birisine devredip yurtdışına yerleşiyorum. Ahbap üyeliğim devam edecek. Ahbap’ta 6 yıl dolmuş olacak. Artık müzik yapmak ve kendime zaman ayırmak istiyorum. Yani 1,5 yıl daha katlanacaksınız bana"

Gelecek yılın 26 Kasım günü görevi yeni arkadaşlarımızdan birisine devredip yurtdışına yerleşiyorum.
Ahbap üyeliğim devam edecek.
Ahbap’ta 6 yıl dolmuş olacak.
Artık müzik yapmak ve kendime zaman ayırmak istiyorum.
Yani 1,5 yıl daha katlanacaksınız bana :)

YAŞAM Haberleri

‘Küfürlü konuşmayın' diye uyardı, gözünden oldu
Yolculara otantik durak hizmeti
Adana'da 'Altınyüzük' çetesine operasyon: 8 şüpheli yakalandı
Adana'yı sağanak vurdu: Göle dönen caddelerde araçlar mahsur kaldı
Yamaçtan kopan kaya yola düştü