Haluk Levent’ten Kemal Öztürk'e Ahbap yanıtı

Habertürk yazarı Kemal Öztürk’ün “Ahbap’ın siyasi bir oluşum olup olmayacağına” yönelik açtığı tartışmaya platformun kurucusu Haluk Levent’ten "Ahbap hiçbir zaman bir siyasi oluşum olmayacak," yanıtı geldi.

Habertürk yazarı Kemal Öztürk, bugünkü köşe yazısında “Bir gün Haluk Levent’in ‘Ahbap Partisi’ kurduğunu düşünelim. Karşılık bulur mu, bulmaz mı?” diye sordu.

Öztürk, yazısında "Türkiye’nin her yanında ekonomik sıkıntısı olan, sağlık sorunları çeken, darda kalan insanlara gönüllü olarak yardım ediyorlar. Çevre, hayvan hakları ve sanata duyarlılar. Apolitik bir hareket ve çok dinamik. Haluk Levent’in şu anda 4,5 milyon takipçisi var. Bir gün Haluk Levent’in “Ahbap Partisi” kurduğunu düşünelim. Karşılık bulur mu, bulmaz mı?" ifadelerini kullandı.

AHBAP'ın kurucusu kurucularından Haluk Levent de Öztürk’e sosyal medya hesabından şu yanıtı verdi:

"Ahbap hiçbir zaman bir siyasi oluşum olmayacak. Bu ülkede kadın cinayetleri, çocuk tacizleri, hayvan hakları ve çevre konusunda politize olmuşuz zaten. Ama ötesi olmayacak. Ahbap partileşirse anlamı kalmaz. Ortak payda bozulur."

GÜNDEM Haberleri

Adana’da camilerde dolandırıcılık uyarısı
Çukurova Üniversitesi’nde toprak seferberliği: Bilim insanları uyardı, “Geleceğimiz risk altında”
İçişleri Bakanlığı’ndan Adana ve Mersin için kuvvetli sağanak uyarısı
Bakan Yardımcısı Yılmaz'dan Adana Adliyesi'ne ziyaret
Vali Köşger 19 Mayıs Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu