Hatay dayanışması Türkiye gündemine oturdu

Gündoğdu Vakfı’nın Hatay’daki depremzede çocuklar ve Adana’nın ilçelerindeki çocuklara yönelik kışlık kıyafet desteği, X platformunda büyük yankı uyandırarak Türkiye gündemine girdi.

Gündoğdu Vakfı’nın Hatay’da yaşayan depremzede çocuklar ile Adana’nın ilçelerindeki çocuklara yaptığı kışlık kıyafet yardımı, X sosyal medya platformunda büyük destek gördü ve kısa sürede Türkiye gündeminde Trend Topic (TT) oldu. Çok sayıda kullanıcı dayanışma mesajları paylaşarak vakfın çalışmasını destekledi.

X platformunda TT listesine girmenin kolay olmadığını vurgulayan sosyal medya kullanıcıları, vakfın yürüttüğü sosyal sorumluluk projelerine dikkat çekti.

Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, yapılan desteklerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, vakfın sosyal yardım faaliyetlerini sürdüreceğini belirtti. Gündoğdu, “İyilik iyidir. Desteklerimizde bizim yanımızda olan tüm kişi ve kuruluşlara teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

GÜNDEM Haberleri

Pozantı’nın gençleri Başkent’te bilim ve tarihle buluştu
Yağmur sonrası su basan evlerde mahsur kalanlar kurtarıldı
Depremde hasar gören Balcalı Hastanesi daha güçlü ve modern yapısıyla hizmete hazırlanıyor
Sağanak yağmurda kaldırım kayboldu, vatandaş hastane duvarından yürüdü
Sağanak yağmurda servis aracı suya gömüldü, yolcular merdivenle kurtarıldı