Hayvan öldürme ihalesi Adana’ya sıçradı! İhale yapıldı, "Dur!" diyecek kimse yok mu?

Adana ilçeleri ve çevre illerinde bulunan toplamda 97 dağ keçisini avlattırılmak için ihale yapıldı.

Tarım ve Orman Bakanlığı 7. Bölge Müdürlüğü Yaban Keçisi Acente Kotalarının Avlattırılması için ihaleye çıktı.

Adana ili Yüreğir ilçesinde bulunan Tarım ve Orman Bakanlığı, bugün (16.07.2020) yapılan ihale sonrasında doğada nadir bulunan dağ (yaban) keçileri avlanarak yok edilecek.

Adana'nın Pozantı ilçesinde 17, Karaisalı ilçesinde 3 adet dağ keçisinin öldürüleceği ihalede toplamda 97 dağ keçisi av olacak.

Hayvan katliamı olarak yorumlanan ihalede, Adana'da toplamda 20 dağ keçisi için ihaleye çıkılırken, Adana'nın çevre illeri ve Adanalıların yaz aylarında tatil alanı olarak tercih ettiği Hatay, Mersin, Kayseri ve Niğde'de de dağ keçileri öldürülecek.

GÜNDEM Haberleri

Kulak çınlaması ciddi hastalıkların habercisi olabilir
Ölüm tehlikesine rağmen suya giriyorlar: “Beleş su bulduk”
Feke’de lavanta bahçelerine ziyaretçi akını
Harfler karışıyor, çizgiler eğri görünüyorsa dikkat
Yaz sporlarında yaralanma uyarısı